Lite uppdateringar på sidan.

Har gjort lite uppdateringar på sidan.

  • Hjälpmedel och linux är borttaget. Hjälpmedelsfunktionerna är inte uppdaterade och ingen verkar direkt underhålla det längre i de olika distributionerna.
  • Hjälpmedel och android är också borttaget. Där var gammal information och den sidan behöver uppdateras.

Då de flesta använder iPhone/iPad så kanske det inte finns intresse för androidinformation. Vill ni ha det i fortsättningen så skicka gärna mail om det. epost@tbteknik.se så kommer det tillbaka om intresse finns. Annars läggs krutet på windows och Apple iOs.

 

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Ny tillgänglig tidningsapp, Ny teknik e-tidning

Denna gång visar jag en ny tillgänglig e-tidning från Ny teknik. Denna app fungerar mycket bra med både voice over på iphone och talkback på android. Det går välja tidning och artiklar utan problem och så finns också en uppspelningsfunktion som gör att du kan lyssna på artikeln du valt. Detta är mycket användbart då voice over och talkback inte läser själva artikeltexten.

Appen finns i både appstore och google play.

Det jag märker är att på android hittade jag hur jag kunde ladda ner tidningen offlline, det lyckades jag inte med på iphone med voice over men förutom det fungerar appen bra.

 

Publicerat den
Kategoriserat som Podcast

Demo av uppläst textremsa i svt play appen på iPhone.

I denna demo visar jag hur man får fram uppläst text på textade program i svt play på iPhone. Detta fungerar numera både på direktsända program och i efterhand.

Detta kräver senaste svt play appen.

Publicerat den
Kategoriserat som Podcast