Spotify nu användbart på mac med voice over

Fick ett tips av en läsare som uppmärksammat att spotify nu är betydligt tillgängligare på mac med voice over. Har själv inte kört spotify på flera år på datorn så jag installerade det och testade hur det fungerar.

När programmet går igång blir det en presentation som påminner mer om en websida än ett vanligt program. Det går riktigt bra navigera med voice over mellan de olika delarna såsom artister, album och spellistor. Väljer man spellistor kan man sedan hitta en tabell med dom låtar som ingår i listan. Går också i vissa fall navigera med tabb tangenten.

Även spelarkontrollerna går bra aktivera. Söka går även det bra. Det jag inte lyckas med är att från listan med låtar lägga till en låt i en spellista.

Jag håller fortfarande ett extra plus för apple music som är betydligt tillgängligare och lättare använda men om gänget bakom spotify fortsätter så här så kan programmet kanske bli helt tillgängligt i framtiden.

1 kommentar

  1. Dock går det att styra Spotifyappen i datorn från appen i mobilen. Bra om man inte vill ha talet blandat med musiken. På så vis går det att lägga en låt i en spellista.

Kommentarer är stängda.