Vmware fusion 4 släppt, kan inte rekommendera uppgradering

Vmware Fusion är ett program som låter dig köra andra operativsystem som t ex windows eller linux på din mac. Nu har version 4 kommit och jag är inte nöjd med hur det fungerar. Kan inte rekommendera uppgradering.

Själva uppgraderingen av programmet gick bra och även de virtuella maskiner jag har sköttes fint vid uppgraderingen. Det var däremot när saker skulle anslutas som problemen uppstod.

Först så försvann licensen för Jaws, ja det kan jag förstå för det blir väl som en ny maskin för detta känsliga licenssystem.

Det största problemen dök upp när jag skulle ansluta punktdisplay och skanner till den virtuella maskinen. Det bara vägrar fungera. Ingen anslutning upprättas mellan enheterna och den virtuella datorn. Funkade perfekt i version 3.1.3. Lika så försökte jag ansluta den interna utrustningen i macen t ex kameran och kortläsaren med samma usla resultat.

Så jag kan inte rekommendera uppgradering till version 4 om ni kör 3.1.3.

Kommentera gärna om ni fått det att funka med kringutrustning och hur ni gjort då. Själv tänker jag nedgradera alltsammans till 3.1.3 och känna mig blåst på ca 400 kr.

1 kommentar

  1. Anslutning av punktdisplay har aldrig funkat för mig i någon vmware-version så jag saknar det inte. Lite konstigt att inte interna enheter funkar.Får testa själv och se hur det blir med anslutningar och sådant.

Kommentarer är stängda.