Avslutat mitt pro konto på dropbox

Idag bestämde jag mig för att avsluta mitt pro konto på tjänsten dropbox. Flera anledningar till det men den största är deras totala ovilja att bry sig om mac användare som använder skärmläsare. Dropbox programmet är totalt otillgängligt på mac med voice over. Det finns workarounds för att installera men det går inte göra någon inställning över huvudtaget i programmet. Det man får upp när man väljer preferences är en helt tom ruta. Det har mailats och påpekats flera gånger om ibland synskadade användare till Dropbox men dom har stoppat fetvadd i öronen och stängt av mailprogrammet.

Så, därför avslutar jag mitt pro konto där och kommer enbart använda gratiskontot för att nyttja den publika mappen. Allt annat kör jag på egen hårdvara numera. Den som kör windows har inget problem med tillgängligheten och Dropbox. Fungerar fint med t ex Jaws.

Ett svar på ”Avslutat mitt pro konto på dropbox”

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: