Apptips för iPhone – Ha koll på tvtablåerna med appen tv24

Har provat lite olika appar för att hålla koll på tvtablåerna så man inte missar något bra program och jag fick ett tips på en bra app. TV24 heter appen och den ger mig kortfattad information om vad som sänds på tv. På första sidan när appen startas får man välja vilka kanaler man vill ha med i listan, knacka på varje kanal eller dubbeltryck på namnen om du kör voice over. När du markerat det du vill se väljer du klar uppe till höger. Nu får du fram informationen. Längst ner visas några flikar där bl a man kan få programtips, se tablåer mm. Trycker man på tv just nu så visas en rad per kanal med de program som just nu sänds. Går också hoppa framåt i tiden.

Lättöverskådligt och fungerar bra. Hittils har appen varit helt tillgänglig med voice over.

Länk i appstore till tv24.se

 

1 kommentar

  1. Tackar så mycket för tipset! klockren app! Gillar att man kan lägga påminnelser med.
    Posta gärna på fb sidan med om du vill 🙂

Kommentarer är stängda.