Lite uppdateringar

Lite uppdateringar:

Bloggen:

Det kan tyvärr ta lite tid innan kommentarer blir godkända första gången. Detta beror på att 99 % är spam och jag använder manuell mänsklig kontroll.

Android:

Jag har lagt vantarna på en androidbaserad telefon och kommer göra lite tester hur detta system fungerar för synskadade användre.

GWConnect

Är nu uppdaterat till version 2,0. Det nyaste är att man nu kan betala för att slippa reklamen för GWMicros övriga produkter. Detta har man gjort som en prenumerationstjänst.

Skype för ios

Skype för ios har fått en mindre uppdatering. Rykten gör gällande att tillgängligheten är försämrad men jag märker ingen skillnad. Problem kvarstår dock att med voice over aktivera högtalartelefonen samt byta kamera mellan fram och baksidans kamera i videosamtal.

Twitter för iphone:

Har uppdaterats några gånger och nu är den riktigt tillgänglig. Däremot är översättningen inte den bästa, t ex avfölja för att sluta följa en person. Njae.

Flipboard, en populär nyhetsläsare:

Är numera tillgängligt med voice over på ipad och iphone för den som gillar det programmet. Själv tyckte jag det var otroligt rörigt att använda det. Podcast om det finns på www.applevis.com

 

2 kommentarer

  1. Det nya med gwconnect 2.0 är också förutom det skrivna att det finns möjlighet att ställa in sekretess om man vill ta emot samtal från alla eller enbart från sina vänner på kontaktlistan. Dtsamma gäller även chatten.
    NMan kan även skicka sms, men då måste man tanka med krediter via skypes hemsida.
    det finns lite godsaker att frossa sig i.

  2. Var kan jag läsa mer om Talkback för android och vilka telefoner som stöds?

Kommentarer är stängda.