Apptips iPhone: Facebook messenger

Appen Facebook messenger är en app för att sköta alla meddelanden på facebook. Du kan läsa och skicka meddelanden till dina kontakter och dessa meddelanden trådas i konversationer. Detta kan man ju självklart göra i vanliga facebook appen och på webbsidan men denna lilla app gör det enklare att sköta meddelanden. Appen är nu släppt i version 1.8 och är till 99 % tillgänglig med voice over. en knapp som har lite udda etikett på sig och att radera konversationer är lite klurigt. 

Knappen som har fel etikett på sig är knappen för inställningar i appen. Att radera konversationer görs genom att dra med fingret från vänster till höger över raden med konversationen. Med voice over gör man ett dubbeltryck och håller det andra trycker och drar från vänster till höger, sedan får man svepa höger för att hitta raden för att bekräfta raderingen. 

Förutom dessa små detaljer fungerar appen bra. Den har också pushnotiser så du missar inget meddelande. Det jag inte provat är att använda chat men jag ser heller ingenstans att det skall gå chatta med denna app. 

Appen Facebook messenger kan rekommenderas för den som använder meddelanden mycket i facebook och tycker den vanliga appen eller webbsidan är för krånglig. 

Länk i appstore här

%d bloggare gillar detta: