Uppdateringar juli 2013

Här kommer en liten uppdatering om vad som är på gång. 

Ganska lugnt i teknikens värld just nu. Google har släppt Android 4.3 och hittils har jag inte sett några banbrytande nyheter gällande tillgängligheten, ialla fall inte vad gäller talstödet. Förstoringen får vi återkomma till lite senare.

Google lanserade också Chromecast som skall vara en enhet för att kunna spela upp media på tvn, t ex film och youtubeklipp. Om och när denna enhet kommer till oss i svedala står i stjärnorna och hur tillgänglig den är för oss.

En del större mässor har gott av stapeln borta i USA. Båda de stora organissationerna för synskadade där har haft varsitt stort möte med tillhörande utställningar. Om det presenterades nåt nytt som inte visades på CSUN får vi återkomma till. 

Här på sidan experimenteras lite med reklambanners och hur och var de skall placeras. Vi kommer också under hösten försöka pimpa utseendet lite också för att kanske få till lite trevligare layout och bättre färger. 

%d bloggare gillar detta: