Hej faktura – Enkelt och tillgängligt faktureringsprogram

Driver du egen firma och letar efter ett enkelt faktureringsprogram som dessutom är tillgängligt med skärmläsare har du kommit rätt när du surfat in på www.hejfaktura.se. 

Här kan du lägga upp och hantera fakturor och offerter på ett enkelt sätt. Det går också att lägga upp ett kundregister för de kunder du har. Fakturorna kan sedan mailas, skrivas ut och skickas manuellt eller skickas till postens ebrev tjänst för utskrift och postning. Går också hantera kontantfaktura.

Tjänsten är enkel att förstå och det är bra hjälptexter där man skall fylla i saker både när man lägger upp sitt företag första gången och sedan när fakturorna skall skapas. 

Detta är en prenumerationstjänst som kostar 58 kr i månaden att använda och den är väl värd dessa pengar. 

Tjänsten är oberoende av dator och plattform då den körs i webbläsaren. Allt fungerar perfekt med skärmläsare på alla ställen. Det är bara ett fåtal småsaker som skärmläsaren har lite problem med och det är när man skapar faktura och skall lägga upp ny kund och ny referens, då ser inte skärmläsaren de grafiksymboler som skall användas men detta är utlovat att ändras så fort utvecklaren är tillbaka från en resa. 

Jag kan varmt rekommendera denna tjänst för dig som driver eget. Du kan testa tjänsten gratis först innan du bestämmer dig om den är något för dig. 

 

Adress : www.hejfaktura.se

typ av program : webbtjänst

System : Alla 

Betyg : 5 av 5