Siritips: Hur blir vädret?

Nu när Apples röststyrda assistent finns på svenska så passar det ju bra att tipsa om några bra kommandon till den.

Hur blir vädret? Ja det undrar man ju hela tiden.  Håll hemknappen nedtryckt och tala efter den lilla tonen du hör, säg ”hur blir vädret imorgon?” och släpp sedan hemknappen.

Då kommer Siri berätta för dig lite kort om morgondagens väder. 

Du måste aktivera Siri i inställningar, allmänt, siri för att det skall fungera. 

Du bör också ändra språk till svenska samt att välja alltid på alternativet röstfeedback.

Ett svar på ”Siritips: Hur blir vädret?”

  1. Har någon lyckats göra konversioner mellan enheter med svenska Siri?
    Det funkar fint med den engelska, men jag lyckades inte fråga t.ex. vad 30 tum är i centimeter. Jag försökte tala med min finaste rikssvenska (jag kan ju förstå om min finlandssvenska orsakar problem), men det lyckades inte ändå.
    Annars tyckte jag att Siri funkade OK på svenska när jag lekte litet med henne. Men jag upplevde att jag måste tala långsammare till den svenska Siri, så åtminstone för nu bytte jag tillbaks till engelska.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: