Podcast: Spotify med voice over på iPhone

I denna ca 30 minuter långa podcast visar jag hur man kan arbeta med spotify på iPhone med skärmläsaren Voice over.

Jag visar hur man:

 • Söker musik
 • lägger det man hittar i en spellista
 • spotify radio
 • hantera spellistor

Spotify för iPad ser helt annorlunda ut och jag tar inte med den i denna podcast men finns intresse så kommer jag göra en om iPad versionen också.

4 svar på ”Podcast: Spotify med voice over på iPhone”

 1. Bra och informativ podcast! Jag kan däremot bidra med ett litet tips, det går att lägga till, stjärnmärka osv enskilda spår. Gör såhär:
  Leta först upp låten, t.ex med sökfunktionen.
  Dubbeltryck på låten så att spelaren dyker upp.
  Längst upp i vänstra hörnet på spelaren har du en knapp som är namngiven ”MP Info Glyph”. Dubbeltryck på den så får du upp ett Pop-up-liknande fönster.
  Här måste du sätta fingret någonstans mitt på skärmen för att ge fönstret fokuset, men väl inne i fönstret funkar gesterna som vanligt. Så här kan du alltså lägga till låt i spellista osv.
  Ha en bra kväll och spela försiktigt!

 2. Jag har lyckats spara enskilda låtar till en befintlig spellista.

  Precis som framgår av podcasten visas en informationsknapp, ”mpinfoclip”, längst upp i vänstra hörnet under statusinformationen när man klickat på ett spår och spelar upp det.
  Trycker man på detta visas längst upp i vänstra hörnet en knapp med artistens/gruppens namn. Under den finns en knapp som heter ”Add to”. Dubbelklicka på den. Du får upp en lista över befintliga spellistor. Dubbelklicka på den spellista du vill lägga till spåret i. Klart!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: